" Geen gedoe. Heerlijk hoe ik alles door VERRA kan laten regelen "

Vastgoedbeheer Den Haag

Tijdelijk vastgoedbeheer:
wij nemen alle zaken voor u uit handen

Zit u tijdelijk in het buitenland en wilt of kunt u zich niet bezighouden met uw vastgoed in Amsterdam? VERRA ontzorgt particuliere beleggers met het administratief en technisch beheer.

  • Professioneel administratief beheersysteem
  • Technisch team 7 dagen per week paraat
  • Volledig op de hoogte door een persoonlijke en betrokken aanpak

Beheer voor vastgoedbedrijven:
optimaal rendement zonder omkijken

Bent u een vastgoed bedrijf en werkt u momenteel met een vastgoedbeheerder of heeft u hiervoor iemand aangenomen? VERRA begrijpt dat vastgoed beheer maatwerk betekent. Door onze persoonlijke benadering ontzorgen wij vastgoedpartijen in Amsterdam en omgeving.

  • Administratief en technisch beheer onder één dak
  • Snelle opvolging en persoonlijke aanpak
  • Optimaal rendement door adequaat leegstandsbeheer

Vrijblijvend adviesgesprek

Na een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis, volgen we onderstaande stappen in het verhuurtraject, totdat u een tevreden huurder in uw woning mag verwelkomen.

VerhuurBeheer_3

Vastgoedbeheer Den Haag: Geen bijzaak, maar hoofdzaak

Iedereen die beweert dat beheer van vastgoed er ‘even bij kan worden gedaan’ zal bedrogen uitkomen. Wij vinden beheren een vak op zich. Verra Real Estate woningbeheer Amsterdam onderscheidt zich van andere beheerkantoren door een persoonlijke en betrokken aanpak. Bij ons staat u niet in de wacht, maar wordt u telkens door dezelfde persoon geholpen. Het feit dat u zoiets kostbaars als uw vastgoed aan ons toevertrouwd, moet betekenen dat u het gevoel hebt volledig ontzorgd te worden. Dat is waar wij voor staan. Niet alleen u als vastgoed eigenaar profiteert daarvan, ook de huurders die in uw pand wonen. Een gelukkige huurder is een gelukkige verhuurder.