" Geen gedoe. Heerlijk hoe ik alles door VERRA kan laten regelen "

VERRA Real Estate – Expat verhuur

Verhuren aan expats:
de juiste partner voor verhuur van uw vastgoed

Er zijn voldoende mogelijkheden om uw vastgoed te verhuren aan expats. Maar heeft u ook de juiste partner? VERRA biedt u de zekerheid van een expat huurder in combinatie met professionele dienstverlening.

  • Uitgebreid netwerk van internationale bedrijven
  • Groot en dynamisch verhuurteam met jarenlange ervaring
  • Gespecialiseerd in de expat markt van Leiden, Den Haag en Rotterdam

Tijdelijke expats verhuur:
zorgeloos kunnen terugkeren uit het buitenland   

Indien u vertrekt naar het buitenland, wilt u uw woning niet leeg en onbeschermd achterlaten. U wilt een goede huurder en met gerust hart terug kunnen keren in uw eigen huis. VERRA neemt u bij de hand en begeleid u in dit traject.

  • Gedegen juridisch advies en professionele tijdelijke huurcontracten
  • Specialist in het tijdelijk verhuren van woonruimte aan expats
  • Biedt mogelijkheid tot het volledig ontzorgen door middel van woningbeheer

Vrijblijvend adviesgesprek over expat verhuur

Na een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis, volgen we onderstaande stappen in het verhuurtraject, totdat u een tevreden huurder in uw woning mag verwelkomen.

VerhuurBeheer_3

Huis verhuren aan expats? Zo word je geliefd

Naast het actief adverteren van uw woning op diverse internet platforms, maakt VERRA bovendien deel uit van een extensief internationaal netwerk van internationale bedrijven en relocation agencies. Hierdoor zijn wij in staat om in het begin stadium van aankomende projecten uw expat woning al aan te bieden nog vóórdat de expats daadwerkelijk gearriveerd zijn. Doordat we dichtbij de bron opereren, minimaliseren wij uw leegstand en zorgen we voor een optimaal rendement. Verhuren aan expats wordt daarmee erg aantrekkelijk.

Bovendien hebben we toegang tot een netwerk van makelaars die in de Expat branche opereren. Op die manier hebben wij tevens toegang tot de expats die door andere makelaars worden begeleid. Uw voordeel is dat u maar één makelaar hoeft in te schakelen om uw expat woning bij alle potentiële expat huurders aan te bieden. Dat is wat VERRA onderscheid van anderen.

Met een jarenlange ervaring in de Expat markt, hebben we natuurlijk ook mensen die onze dienstverlening kunnen aanbevelen. Nieuwsgierig geworden? Ga naar de contact pagina en ontdek wat andere verhuurders van ons vinden en klanten die onze werkwijze onderschrijven.