" Geen gedoe. Heerlijk hoe ik alles door VERRA kan laten regelen "

Vastgoed verhuren

Bezit u een of meer woningen en wilt u die gaan verhuren? Dan komt er een hoop op u af, van het zoeken naar een geschikte huurder, het opstellen van contracten, het uitvoeren van onderhoud en administratie. Verra Real Estate kan al deze werkzaamheden voor u uit handen nemen, zodat u zich kunt bezig houden met waarin u goed in bent.

Bijkomende voordelen zijn dat u vaak sneller een geschikte huurder zult vinden, er minder kans is op leegstand, de betalingen tijdig worden ontvangen en onderhoud vanwege schaalvoordeel voordeliger uitgevoerd kan worden.

Verhuren aan betrouwbare huurders:
de juiste partner voor verhuur van uw vastgoed

Er zijn voldoende mogelijkheden om uw vastgoed te verhuren. Zo bieden wij vastgoedbeheer aan in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Maar heeft u ook de juiste partner? VERRA biedt u de zekerheid van een (expat) huurder in combinatie met professionele dienstverlening.

  • Uitgebreid netwerk van internationale bedrijven
  • Groot en dynamisch verhuurteam met jarenlange ervaring
  • Gespecialiseerd in de verhuurmarkt van Leiden, Den Haag en Rotterdam

Tijdelijke verhuur is mogelijk:
zorgeloos kunnen terugkeren uit het buitenland

Indien u vertrekt naar het buitenland, wilt u uw woning niet leeg en onbeschermd achterlaten. U wilt een goede huurder en met gerust hart terug kunnen keren in uw eigen huis. VERRA neemt u bij de hand en begeleid u in dit traject.

  • Gedegen juridisch advies en professionele tijdelijke huurcontracten
  • Specialist in het tijdelijk verhuren van woonruimte aan expats
  • Biedt mogelijkheid tot het volledig ontzorgen door middel van woningbeheer

Vrijblijvend adviesgesprek over vastgoed verhuur uitbesteden

Na een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis, volgen we onderstaande stappen in het verhuurtraject, totdat u een tevreden huurder in uw woning mag verwelkomen. Op zoek naar een verhuurmakelaar in Amsterdam, Den Haag of Rotterdam, klik dan door.

Huis succesvol verhuren? Zeker weten!

Naast het actief adverteren van uw woning op diverse internet platforms, maakt VERRA deel uit van een extensief internationaal netwerk van internationale bedrijven en relocation agencies. Hierdoor zijn wij in staat om in het begin stadium van aankomende projecten uw expat woning al aan te bieden nog vóórdat de expats daadwerkelijk gearriveerd zijn. Doordat we dichtbij de bron opereren, minimaliseren wij uw leegstand en zorgen we voor een optimaal rendement. Verhuren aan expats wordt daarmee erg aantrekkelijk.

Bovendien hebben we toegang tot een netwerk van makelaars die in de verhuurbranche opereren. Op die manier hebben wij tevens toegang tot de expats die door andere makelaars worden begeleid. Uw voordeel is dat u maar één makelaar hoeft in te schakelen om uw expat woning bij alle potentiële expat huurders aan te bieden. Dat is wat VERRA onderscheid van anderen.

Met een jarenlange ervaring in de verhuurmarkt, hebben we natuurlijk ook mensen die onze dienstverlening kunnen aanbevelen. Nieuwsgierig geworden? Ga naar de contact pagina en ontdek wat andere verhuurders van ons vinden en klanten die onze werkwijze onderschrijven.