Woningen en appartementen voor shortstay/ tijdelijk huren

Op zoek naar huizen die voor enkele maanden te huren zijn (shortstay)? Op Verra Real Estate vindt u beschikbare huurwoningen in de Randstad (Amsterdam, Den HaagDelft en Rotterdam). Bekijk hieronder het gehele stortstay huuraanbod.

Wat is shortstay?

Een short stay appartement of woning biedt tijdelijke huisvesting voor diegenen die op zoek zijn naar een woning waar ze voor een kortere tijd zullen verblijven. Dit type verblijf duurt meestal langer dan wat gepast zou zijn om in een hotel te verblijven, maar te kort om om voor lange termijn een huurcontract aan te gaan. Vaak gaat het om expats die voor enkele maanden een woonruimte, dichtbij hun opdrachtgever zoeken.

Verschillen tussen shortstay en longstay?

Short-stay is een verblijf van een week of langer, maar korter dan 6 maanden, terwijl long-stay een verblijf van zes maanden of langer is. Huizen voor kort verblijf zijn vaak volledig gemeubileerd, terwijl huizen bij longstay doorgaans niet verhuurd worden inclusief meubels. Shortstay is voor de verhuurder vaak aantrekkelijker aangezien de overeenkomsten meer opleveren in een kortere periode. Bewoners die lang blijven staan vaak ingeschreven op het adres en dat is bij shortstay niet altijd het geval.

Voordelen van shortstay voor werkgever en werknemer

Voor zowel de werkgever als de werknemer brengt het huren van een shortstay appartement vele voordelen met zich mee. De hectische zoektocht naar een kwalitatief hoogwaardig appartement is nu voorbij. Dit bespaart je tijd en een hoop gedoe, en met dit type accommodatie zal je personeel meer dan tevreden zijn. Zeker een win-win situatie voor iedereen. De kosten voor de appartementen per nacht zijn vergelijkbaar zijn goedkoper of vergelijkbaar met een betaalbare hotelaccommodatie. Echter, in plaats van 30m2 onpersoonlijke ruimte, hebben jouw medewerkers gemiddeld 120m2 leefruimte tot hun beschikking. Onze appartementen zijn centraal gelegen op loopafstand van alle faciliteiten (openbaar vervoer, winkels, restaurants etc.)

Nog een aantal voordelen:

Gratis internet en televisie

De shortstay appartementen worden vaak verhuurd inclusief internet en televisie(abonnement). De huurder hoeft hier dus geen moeite voor te doen.

Inclusief keuken en wasruimte

Naast meubels is het appartement ook vaak voorzien van een volledige keukenuitrusting, met bestek, borden en pannen. Ook is er vaak een wasmachine aanwezig.

Eigen parkeergarage

De shortstay appartementen – waar een inpandige parkeergarage aanwezig is –  zijn vaak met een parkeerplek te huren.

Ruime keuze en oppervlakte

In de steden Rotterdam, Den Haag en Amsterdam hebben wij een ruime keuze aan middelgrote en grote appartementen. Daarnaast verhuren we ook appartementen en woningen in de regio rond deze steden, denk aan Delft, Schiedam, Rijswijk e.d.

Centrale locatie

Doorgaans zijn onze huurappartementen goed gelegen, dichtbij winkels, supermarkten en openbaar vervoer.

Volledig ingerichte woningen en gegarandeerd de beste prijs!

Laat uitgezonden medewerkers (expats) net zo leven als thuis, maaltijden bereiden in hun eigen volledig uitgeruste keuken, ontspannen en genieten van het appartement en de omgeving met zijn uitgaansgelegenheden. Onze shortstay woningen zijn volledig gemeubileerd en voorzien van alle moderne gemakken.  Onze luxe appartementen zijn een goed alternatief voor hotels, met lagere kosten, meer ruimte en comfort.