Shortstay Rotterdam

Rotterdam is een van de belangrijkste steden van Nederland en met de haven een logistieke hub voor veel bedrijven. We zien steeds vaker dat deze bedrijven uit de Rotterdamse haven, de industrie in Moerdijk en kantoren in de stad gebruikmaken van professionals die op contractbasis voor een bepaalde periode ingehuurd worden. Vaak zijn het expats die vanuit hun thuisland naar Rotterdam komen om te werken en dan in afzienbare tijd een appartement of huis zoeken die van alle gemakken is voorzien.

Shortstay verhuur is uitermate geschikt voor expats en werknemers die tijdelijk op een locatie dicht bij hun opdrachtgever moeten wonen, maar daarna weer terug willen verhuizen naar hun eigen woning.

Verra Real Estate biedt een ruim aanbod gestoffeerde en gemeubiliseerde woningen aan voor shortstayers. Bekijk hierboven ons actuele aanbod.

 

 

Voordelen tijdelijke huren in Rotterdam

  • Flexibiliteit
  • Gemeubileerd en gereed voor gebruik
  • Vaak gelegen op een centrale locatie met genoeg faciliteiten
  •  Ideaal bij urgentie als je snel een woonruimte zoekt op een specifieke locatie
  • Genoeg variatie in (aantal) kamers
  • Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
  • Aantrekkelijke locaties
  •  Ideaal voor zakelijk verblijf en expats
shortstay rotterdam

Verschillen tussen Shortstay en Longstay

Er zijn een aantal verschillen tussen shortstay en longstay waar u rekening mee kunt houden. Een shortstay verblijf kan van een week tot zes maanden duren. Bij een verblijf van langer dan 6 maanden, gaan we uit van een longstay. De shortstay woningen zijn in tegenstelling tot longstay woningen vaker compleet gemeubileerd en gereed voor gebruik. Shortstay woningen zijn daarentegen behoorlijk flexibel, zo kunt u tijdelijke overeenkomsten afsluiten en bent u niet vastgebonden aan een woning. Zo zijn de prijzen tussen shortstays en longstays ook duidelijk te zien. Shortstay woningen zijn vaak al inclusief (gas, water, elektriciteit) inbegrepen. Longstay woningen worden vaak exclusief (gas, water, elektriciteit) aangeboden. 

Heeft u nog vragen of wilt u uw woning aanbieden? Neem dan contact met ons op.