" Een woning vinden kan bijna iedereen, wij zorgen voor een thuis "

Homefinding services:
één huisvestingspartner die alle deuren opent voor uw werknemers

Door het inschakelen van VERRA als makelaar, heeft u de zekerheid dat uw werknemer snel, efficiënt en professioneel wordt bijgestaan in het vinden van een nieuwe woning. Ons team van specialisten heeft ervaring met het begeleiden van multinationals bij het plaatsen van één tot grote groepen medewerkers.

  • Onderscheidende aankoop- en aanhuur service op maat
  • Speciale programma’s voor hoog geplaatste medewerkers
  • Lokale kennis en expertise van de huizenmarkt en faciliteiten

Shortstay services:
ook uw partner als het een kortdurend verblijf betreft

Indien uw medewerker voor korte duur Nederland verblijft, wilt u deze medewerker zich ook thuis laten voelen. Een hotelverblijf van meer dan twee weken wordt niet altijd door de medewerker als een goede oplossing ervaren. VERRA biedt bedrijven daarom huisvesting aan voor kortdurend verblijf van een aantal weken tot een aantal maanden.

  • Groot aanbod in shortstay in Leiden, Den Haag en Rotterdam.
  • Snel en makkelijk te reserveren appartementen
  • Ook mogelijkheden voor gezinnen

Expat services:
we gaan verder dan alleen huisvesting voor uw expats

Naast het vinden van tijdelijke en permanente huisvesting voor uw medewerkers, biedt VERRA in samenwerking met professionele partners, tevens aanvullende dienstverlening. Denk hierbij aan verhuizing, scholing, immigratie, inschrijven bij de gemeente of het openen van een bankrekening.

  • Groot bestand met gekwalificeerde partners
  • Scherpe tarieven door op maat gemaakte pakketten.
  • Begeleiding van uw medewerker van A tot Z.

Home Finding Services

De home finding service begint met een intake gesprek wanneer de expat zich nog in het buitenland begeeft. De expat wordt bij alle vervolg stappen persoonlijk van begin tot eind begeleid tot het moment dat hij weer vertrekt uit Nederland.

ServiceBedrijven_3

Hier zijn we ook nog goed in

We onderscheiden ons in de markt door niet ons eigen portfolio als uitgangspositie te nemen, maar ons te focussen op de wensen van de Expat. Vanuit die voorkeuren gaan we als objectieve partij de gehele huizenmarkt af om de juiste woning te vinden. Daarnaast zijn we actief in een groot makelaarsnetwerk, waardoor we aanbod kunnen laten zien dat nog niet actief op de markt wordt aangeboden. We genieten als VERRA een voorrangs- en voorkeurspositie door deze intensieve samenwerking. Het traject kan daarmee soepel, efficiënt en effectief worden doorlopen.

Verhuizen naar een nieuw land met een andere cultuur is stressvol voor een expat. VERRA ontzorgt en helpt uw medewerker van A tot Z bij deze transitie door de verwachtingen constant te overtreffen waardoor de expat vol goede moed en stressvrij zijn nieuwe baan kan beginnen. Mede door ons uitgebreide team van ervaren, goed opgeleide en altijd inzetbare makelaars, kunnen we snel schakelen bij last minute aanvragen. Ook tijdens traditioneel drukke zomer periodes  staat er bij VERRA altijd iemand klaar om een huisvestingsaanvraag in behandeling te nemen. Wanneer er sprake is van een project, heeft VERRA meerdere malen bewezen een betrouwbare partner te zijn waardoor elke klant de service en aandacht krijgt die hij of zij verdient. Dat is waar VERRA voor staat.

Met een jarenlange ervaring in de Expat markt, hebben we natuurlijk ook mensen die onze dienstverlening kunnen aanbevelen. Nieuwsgierig geworden? Ga naar de contact pagina en ontdek wat andere verhuurders van ons vinden en klanten die onze werkwijze onderschrijven.