Van Vollenhovenstraat 3 803

3016 BE, Rotterdam

€1150,- (excl.)

Van Vollenhovenstraat 3 803

Geweldige locatie in het Van Vollenhovenkwartier te huur!

Dit volledig nieuw en hoogwaardig afgewerkt LOFT appartement is gelegen op de 8ste etage en heeft een geweldig uitzicht richting de skyline van Rotterdam. Er is een gezamenlijk dakterras, volledig ingericht, op de 5de etage en beschikbaar voor alle bewoners.

Anders dan de andere appartementen in dit mooie complex heeft deze woning maar liefst 3 dubbele Franse balkons waardoor er een zee aan licht binnenkomt!


De maritieme sfeer, de indrukwekkende historische bebouwing en het vele groen maken de wijk tot een aantrekkelijk stukje Rotterdam. Sinds de opening van het Westelijk Handelsterrein is het Scheepvaartkwartier een geliefde plek om de eten, drinken en dansen. In de oude pakhuizen zijn diverse restaurants, cafés en galeries gevestigd. In de directe omgeving bevinden zich verschillende stadsparken, de Veerhaven, supermarkten, openbaar vervoer en diverse delicatessenzaken. Het stadscentrum is zowel lopend, met de fiets, als met het openbaar vervoer binnen enkele minuten te bereiken.


Het appartement zal gestoffeerd worden aangeboden, de vloer zal worden voorzien van een prachtig visgraat motief PVC vloer. De greeploze keuken zal worden voorzien van AEG apparatuur, fornuis met ingebouwde afzuigkap, keukenblad is glanzend wit composiet en kastjes betongrijs.

Voorts is er een apart toilet, net afgewerkte badkamer met inloopdouche en glazenwand. Wasmachine aansluiting.


Opmerkingen:
- Huurprijs is exclusief verwarming, water, elektra, TV/internet en gemeentelijke belastingen;
- Verwarming middels stadsverwarming;
- Parkeerplaats is beschikbaar voor een extra vergoeding van € 150,00 per maand.
- In het gebouw zal een BringMe Box geïnstalleerd worden zodat pakketbezorgers jouw pakketje daarin kunnen achterlaten als je niet thuis bent.
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Het betreft een loft, waarbij de slaapkamer niet een aparte ruimte is, maar zich in dezelfde ruimte bevindt als het woongedeelte. Zie plattegrond.                                                                                                                                                                                                          

DETAILS

Adres Van Vollenhovenstraat 3803

Postcode 3016BE

Stad Rotterdam

Borgsom €1.150,-

Beschikbaar Vanaf 01-02-2019

Beschikbaar tot -

Interieur Gestoffeerd

Slaapkamers 1

Badkamers 1

Oppervlakte 52 m²

Balkon -

Tuin -

Soort woning Appartement