Van Vollenhovenstraat 3 806

3016 BE, Rotterdam

€1250,- (excl.)

Van Vollenhovenstraat 3 806

Geweldige locatie in het Van Vollenhovenkwartier te huur!

*** De eerste 6 maanden van de huurperiode geniet u van een huurkorting van € 200,00 per maand. Hierna zal de huurprijs € 1.450,00 per maand zijn.***


Deze volledig nieuw en stijlvol gemeubileerd LOFT appartement is gelegen op de 8ste etage en heeft een geweldig uitzicht richting de skyline van Rotterdam. Er is een gezamenlijk dakterras, volledig ingericht, op de 5de etage en beschikbaar voor alle bewoners.

Anders dan de andere appartementen in dit mooie complex heeft deze woning maar liefst 3 dubbele Franse balkons waardoor er een zee aan licht binnenkomt!

De maritieme sfeer, de indrukwekkende historische bebouwing en het vele groen maken de wijk tot een aantrekkelijk stukje Rotterdam. Sinds de opening van het Westelijk Handelsterrein is het Scheepvaartkwartier een geliefde plek om de eten, drinken en dansen. In de oude pakhuizen zijn diverse restaurants, cafés en galeries gevestigd. In de directe omgeving bevinden zich verschillende stadsparken, de Veerhaven, supermarkten, openbaar vervoer en diverse delicatessenzaken. Het stadscentrum is zowel lopend, met de fiets, als met het openbaar vervoer binnen enkele minuten te bereiken.

Na oplevering zal de verhuurder de woning volledig nieuw meubileren met o.a. een prachtige cognackleurige lederen bank, TV, boxspringbed en kledingkast.
De keuken is een mooie strak wit model van Bruynzeel en zal worden voorzien van een vaatwasmachine, koelkast, spoelbak en keramische kookplaat.

Voorts is er een apart toilet, net afgewerkte badkamer met inloopdouche en glazenwand. Wasmachine.Opmerkingen:
- Huurprijs is exclusief verwarming, water, elektra, TV/internet en gemeentelijke belastingen;
- Verwarming middels stadsverwarming;
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Parkeerplaats is beschikbaar voor een extra vergoeding van € 150,00 per maand.
- In het gebouw zal een BringMe Box geïnstalleerd worden zodat pakketbezorgers jouw pakketje daarin kunnen achterlaten als je niet thuis bent.                                                                                                                                                                                                           

DETAILS

Adres Van Vollenhovenstraat 3806

Postcode 3016BE

Stad Rotterdam

Borgsom €1.450,-

Beschikbaar Vanaf 15-02-2019

Beschikbaar tot -

Interieur Gemeubileerd

Slaapkamers 1

Badkamers 1

Oppervlakte 51 m²

Balkon -

Tuin -

Soort woning Appartement