Rusthoekstraat 7

2584 CP, Den Haag

€925.000,- k.k.

Rusthoekstraat 7

Gelegen op een prachtig en rustig stukje Den Haag, op loopafstand van het strand, de Franse en Duitse school en dichtbij winkelstraat 'de Fred' ligt dit grote gezinshuis dat door ons te koop wordt aangeboden. Dit fraaie jaren 30 huis is gelegen in het rustige stukje Rusthoekstraat en is het gemakkelijk parkeren voor de deur. De tram en bus zijn om de hoek te vinden en met de auto is de A44 gemakkelijk te bereiken via de Hubertustunnel. De woning heeft een fijne voor- en achtertuin en is tevens voorzien van een berging in de achtertuin.

INDELING:
Via de voortuin wordt de voordeur bereikt met tochtportaal voorzien van prachtige originele details. De hal leidt tot de woon- en eetkamer en de aparte keuken. Wat opvalt is de zee aan ruimte en de hoeveelheid licht in het huis. Er ligt een prachtige eiken houten visgraat vloer op de begane grond verdieping die het huis een warm gevoel en veel karakter geeft. Middels de originele schuifseperatie met glas-in-lood ramen, kun je woon- en eetkamer scheiden. Via de achterkamer wordt de tuin bereikt, gelegen op het Oosten en met een berging aan de achterzijde. De seperate keuken biedt alle moderne apparatuur en voorzieningen die een huishouden nodig heeft. Ook via de keuken kan de tuin bereikt worden. De hal biedt tevens toegang tot de kelder en het aparte toilet.

Op de eerste etage zijn twee grote slaapkamers gesitueerd en twee kleinere slaapkamers, allen voorzien van nette harde vloeren en inbouwkasten. Tevens kun je op deze verdieping via de hal het aparte toilet bereiken. De badkamer is tussen de twee grote slaapkamers geplaatst en kan via beide kamers bereikt worden. De badkamer is voorzien van een bad met douchestang en wastafel.

Op de tweede etage zijn wederom twee grote slaapkamers gelegen en een kleinere zijkamer. Bovendien is er op deze etage een tweede badkamer te vinden voorzien van een douche, wastafel en wasmachine opstelling. Beide grote slaapkamers zijn voorzien van een wastafel en er is een apart derde toilet op deze verdieping.

Via een vaste trap kan de zeer ruime zolder bereikt worden waar tevens de CV ketel is opgesteld. De ruimte wordt momenteel als opslag gebruikt maar heeft zeker de potentie om extra woonruimte te creëren.

Dit ruime gezinshuis is ideaal voor (grote) gezinnen die veel ruimte zoeken.


                                                                                                                                                                                                          

DETAILS

Adres Rusthoekstraat 7

Postcode 2584CP

Stad Den Haag

Beschikbaar Direct

Inhoud 966 m³

Totaal aantal kamers 9

Slaapkamers 6

Badkamers 2

Soort woning Woonhuis

Oppervlakte 258 m²

Oppervlakte buiten 160 m²

Bouwjaar 1929

Servicekosten 0.00

Tuin Achtertuin

Balkon 1

Opslag Aangebouwd steen

Parkeren -

Parkeren -