2e Schuytstraat 84

2517 XH, Den Haag

€687.500,- k.k.

2e Schuytstraat 84

In 1892 startte de NV Haagsche Bouwgrondmaatschappij Duinoord met de uitvoering van het plan een nieuwe wijk te bouwen op het zandgebied Dekkersduin. De 2e Schuytstraat was daar een onderdeel van en meer dan 100 jaar later is de straat nog gewoon in volle glorie te aanschouwen.
De wijk Duinoord kenmerkt zich door de typische neorenaissance bouwelementen, het vele groen in de straten, het prachtige monumentale Sweelickplein, ouderwets winkelen in de Reinkenstraat met haar vele koffie en lunch zaken, de buurtcafés, het strand en het centrum op korte afstanden.
In deze prachtige klassieke woonwijk is dus nu de 2e Schuytstraat 84 te koop, een zeer goed onderhouden, stijlvol en klassiek drie laags bovenhuis met o.a. twee zonnige terrassen, 2 moderne badkamers, 5 slaapkamers, twee open haarden en vele nog aanwezige stijlelementen.

Indeling: entree met moderne meterkast, trap naar eerste verdieping.
1e etage: gang met toilet en bergkast, kamer en suite met de nog aanwezige serre (13m x3.92m), mooie ornamenten plafonds, schuifseparatie, 2 originele natuurstenen schouwen, beide met (gas) open haarden en mooie houten vloeren, studiekamer aan de voorzijde, moderne keuken met natuurlijk de benodigde inbouw apparatuur, grote vrijstaande 5 pits fornuis met twee ovens en een Amerikaans model koel/vriezer (beide Boretti).
2e etage: overloop, inbouwkast met wasmachine en droger aansluitingen, twee slaapkamers en suite met schuifseparatie (voorkamer en suite nu in gebruik als mega walk in closet), voorzijkamer, grote badkamer met whirlpool, inloop douche, toilet, bidet en dubbele wastafels. Aan de achter slaapkamer ligt er een goed formaat balkon.
3e etage: overloop met cv installatie, twee goede slaapkamers, luxe 2e badkamer met douche, wastafel en toilet. Via achterslaapkamer is een dakterras bereikbaar en op Zuid gelegen.

Details:
- Rijksbeschermd stadsgezicht, eigen grond
- Prima staat van onderhoud, 222m2 gebruiksoppervlakte
- voorzijde voorzien van houten kozijnen dubbel glas, achterzijde kunststof dubbel glas
- Schuifseparaties, serre, paneeldeuren, en veel originele ornamenten/lijsten plafonds nog aanwezig
- 2/3e aandeel in VvE (splitsing uit 1965 dus geen KvK inschrijving nodig)
- Ouderdoms-, lood, asbest clausules van toepassing
- Maatvoering conform NEN2580
- Energielabel D                                                                                                                                                                                                          

DETAILS

Adres 2e Schuytstraat 84

Postcode 2517XH

Stad Den Haag

Beschikbaar Direct

Inhoud 787 m³

Totaal aantal kamers 8

Slaapkamers 5

Badkamers 2

Soort woning Appartement

Oppervlakte 207 m²

Oppervlakte buiten 0 m²

Bouwjaar 1900

Servicekosten 0.00

Tuin -

Balkon 1

Opslag -

Parkeren -