Van Vollenhovenstraat 3 806

3016 BE, Rotterdam

€1400,- (excl.)

Van Vollenhovenstraat 3 806

Geweldige locatie in het Van Vollenhovenkwartier te huur!

Deze volledig nieuw en stijlvol gemeubileerd LOFT appartement is gelegen op de 8ste etage en heeft een geweldig uitzicht richting de skyline van Rotterdam. Er is een gezamenlijk dakterras, volledig ingericht, op de 5de etage en beschikbaar voor alle bewoners.

Anders dan de andere appartementen in dit mooie complex heeft deze woning maar liefst 3 dubbele Franse balkons waardoor er een zee aan licht binnenkomt!

De maritieme sfeer, de indrukwekkende historische bebouwing en het vele groen maken de wijk tot een aantrekkelijk stukje Rotterdam. Sinds de opening van het Westelijk Handelsterrein is het Scheepvaartkwartier een geliefde plek om de eten, drinken en dansen. In de oude pakhuizen zijn diverse restaurants, cafés en galeries gevestigd. In de directe omgeving bevinden zich verschillende stadsparken, de Veerhaven, supermarkten, openbaar vervoer en diverse delicatessenzaken. Het stadscentrum is zowel lopend, met de fiets, als met het openbaar vervoer binnen enkele minuten te bereiken.

De woning is volledig gemeubileerd en beschikt over trendy meubilair. Middels een moderne staal met glaswand wordt de slaapkamer afgescheiden van het woongedeelte. Op de foto's is dit nog niet zichtbaar, maar dit zal aanwezig zijn voor intrek van dit fantastische appartement!

De keuken is een mooie strak wit model van Bruynzeel en beschikt over een vaatwasmachine, koelkast, spoelbak en keramische kookplaat.

Voorts is er een apart toilet, goed afgewerkte badkamer met inloopdouche en glazenwand. De wasmachine is hier aanwezig..

Opmerkingen:
- Huurprijs is exclusief verwarming, water, elektra, TV/internet en gemeentelijke belastingen;
- Verwarming middels stadsverwarming;
- Minimale huurperiode 6 maanden;
- Parkeerplaats is beschikbaar voor een extra vergoeding van € 150,00 per maand.
- In het gebouw is een BringMe Box geïnstalleerd zodat pakketbezorgers jouw pakketje daarin kunnen achterlaten als je niet thuis bent.
- Het slaapgedeelte zal worden gescheiden van het woongedeelte middels een moderne glazen wand met staal. Hierdoor verliest het appartement niet het loft gevoel, maar wordt er toch wat meer privacy gecreëerd.                                                                                                                                                                                                           

DETAILS

Adres Van Vollenhovenstraat 3806

Postcode 3016BE

Stad Rotterdam

Borgsom €1.400,-

Beschikbaar Direct

Beschikbaar tot -

Interieur Gemeubileerd

Slaapkamers 1

Badkamers 1

Oppervlakte 51 m²

Balkon -

Tuin -

Soort woning Appartement