Jufferstraat 328

3011 XM, Rotterdam

€2990,- (excl.)
€3390,- (shortstay)

Jufferstraat 328

Alle appartementen in dit gebouw zijn uitstekend geschikt voor short-stay en kunnen gehuurd worden voor minimaal 1 maand tot meerdere jaren!!

Een prachtig en gemeubileerd 3 kamer appartement compleet ingericht met Riverdale designinterieur gelegen op de 4e verdieping in de Scheepmakerstoren, beter bekend als “TwentySeven Tower” op het populaire Wijnhaven. In directe omgeving van winkels, restaurants, openbaar vervoer en Blaak Station. Appartementencomplex is op loopafstand van het kantoor gebouw van EY, Robeco, Stolt Tankers en Vopak.
Dit appartement is met zorg afgewerkt en is van alle gemakken voorzien. Zo is er een fitnessruimte gereserveerd voor de bewoners op de begane grond van het complex, een conciërge en is er een wasserette.

Appartementen zijn voor short-stay en lange termijn beschikbaar als accommodatie. Dit betekent dat het appartement ook beschikbaar is voor korte huurperiodes van minimaal 1 maand. Uiteraard is de woning ook voor een huurperiode van een jaar of meerdere jaren geschikt. Let op, de bovenstaande huurprijzen zijn voor short-stay. Indien u voor lange termijn geïnteresseerd bent, neem dan contact op met ons kantoor voor meer informatie.

De alles inclusief huurprijs is €3.390,- en bevat:
-Gas, water, elektriciteit, internet en TV
-Fitness abonnement
-Parkeerplek

De waarborgsom voor deze woning is gelijk aan 1 maand huur.                                                                                                                                                                                                          

DETAILS

Adres Jufferstraat 328

Postcode 3011XM

Stad Rotterdam

Borgsom €3.390,-

Beschikbaar Direct

Beschikbaar tot -

Interieur Gemeubileerd

Slaapkamers 2

Badkamers 1

Oppervlakte 116 m²

Balkon Achterkant

Tuin -

Soort woning Appartement