Heemraadsplein 3 A

3023 BC, Rotterdam

€2500,- (excl.)

Heemraadsplein 3 A

Wij bieden dit geweldig, volledig gerenoveerde bovenhuis gestoffeerd te huur aan!
De woning beschikt over een eigen opgang 3/4 slaapkamers, twee balkons en vooral een schitterend uitzicht over prachtig stadsplein en skyline van de stad, gelegen aan het Heemraadsplein 3a te Rotterdam-West.

Het Heemraadsplein maakt onderdeel uit van de inmiddels zeer geliefde wijk "Rotterdam-West". De ontwikkeling van de wijk heeft in de afgelopen jaren zo'n enorme vlucht genomen, dat deze inmiddels tot de chiquere wijken van de stad gerekend mag worden.
Een vergelijking met Amsterdam-Zuid, Statenkwartier in Den Haag of Wilhelminapark-buurt in Utrecht is gemakkelijk te maken.
Toch gaat ook de charme van "stads wonen" niet verloren.


De indeling van dit prachtige appartement is als volgt:
Entree naar eigen opgang.

Tweede verdieping:
Ruime overloop met origineel plafond, vaste kast en garderobe-nis. Toilet met fonteintje.

De geweldig ruime woonkamer heeft nog de originele indeling, namelijk voor- tussen en achter met aan de achterzijde openslaande deuren die toegang geven tot het zonnig balkon. Tijdens de renovatie heeft de verhuurder van dit mooie object de ornamenten plafonds kunnen behouden alsook de en-suite deuren met glas-in-lood. In deze ruimte vind je ook vier inbouwkasten en twee prachtige schouwen. Aan de voorzijde heb je een fenomenaal uitzicht op het charmante, groene Heemraadsplein.

Aan de achterzijde van de woning is de volledig nieuwe, L-vormige keuken met nieuwe inbouwapparatuur o.a. koelkast, vriezer, Siemens inductie kookplaat en oven, afzuigkap en
vaatwasser. Voor zijkamer I ( ca. 3.12 x 2.18m ) met vaste kast.

Derde verdieping:

Overloop met laminaatvloer, tweede toilet met fonteintje, twee vaste kasten, waarvan één met C.V. combi-ketel en wasmachine aansluiting.

Zeer riante ouderslaapkamer II ( ca. 8.84 x 3.95m ) met laminaatvloer, dakvenster en nooduitgang trap naar het dak. Deze kamer heeft ook openslaande deuren naar het tweede balkon.

Aan de voorzijde ligt de derde en eveneens ruime slaapkamer ( ca. 5.21 x 3.95m ). Voor zijkamer ( 3.44 x 2.25m) met vaste kast. Nieuwe badkamer heeft een fijn, groot ligbad, aparte inloop-douche, wastafelmeubel en kastje, handdoekenradiator en plafond met inbouwspots.


Opmerkingen:
- De huurprijs is exclusief gas, water, elektriciteit, TV/internet en gemeentelijke belastingen;
- Nieuwe laminaatvloer;
- Alle wanden zijn gestuukt en nieuw geverfd;
- De maximale huurperiode is in beginsel 24 maanden.
                                                                                                                                                                                                          

DETAILS

Adres Heemraadsplein 3A

Postcode 3023BC

Stad Rotterdam

Borgsom €2.500,-

Beschikbaar Direct

Beschikbaar tot 28-02-2022

Interieur Gestoffeerd

Slaapkamers 4

Badkamers 1

Oppervlakte 190 m²

Balkon Achterkant

Tuin -

Soort woning Dubbel bovenhuis