Bulgersteyn 7201

3011 AB, Rotterdam

€1950,- (excl.)

Bulgersteyn 7201

De Schielandtoren is 106 meter hoog en zeer fraai uitgevoerd in baksteen met aluminium elementen. Deze telt 32 woonlagen en 109 huurappartementen in vier typen van zowel drie als vier kamerappartementen, allen met een loggia. Opvallend aan de appartementen is de efficiënte indeling en de luxe afwerking. Dit ziet men o.a. terug in de aanwezigheid van een keuken met inbouwapparatuur, een riante badkamer met ligbad en separate douchecabine, een videofooninstallatie en het gebruik van hoogwaardige materialen.

De Schielandtoren aan de Bulgersteyn te Rotterdam is ontworpen door de bekende architekt Pi de Bruyn, die onder meer de nieuwbouw van de Tweede Kamer in Den Haag op zijn naam heeft staan.

Dit appartement aan de Bulgersteyn betreft een gestoffeerd 4 kamer appartement. Het appartement is gelegen op de 20e etage en heeft een prachtig uitzicht over Rotterdam. Wij verwijzen u ook graag naar de bijgevoegde plattegrond en foto's.

Parkeergelegenheden zijn onder andere beschikbaar in de parkeergarages van de naastgelegen garages van Q-park. (tegen betaling bij Q-park)

De woontoren is gesitueerd direct naast de imposante en verdiepte winkelpromenade die over een lengte van 300 meter van de Hoogstraat tot de Lijnbaan loopt.
Winkels, horeca, bioscoop, theater en een overdekte winkelgalerij geven het centrum een internationale allure. Als bewoner van de Schieland Toren heeft u al deze dynamiek binnen handbereik. Maar misschien wel het allermooiste is het unieke uitzicht dat in alle richtingen fascinerend is.

Opmerkingen:
- Huurprijs is exclusief servicekosten van €85,00;
- Huurprijs is exclusief gas, water, elektriciteit, internet/TV;
- Dubbele beglazing;
- Centrale verwarming;
- Aparte berging aanwezig.                                                                                                                                                                                                          

DETAILS

Adres Bulgersteyn 7201

Postcode 3011AB

Stad Rotterdam

Borgsom €2.035,-

Beschikbaar Vanaf 01-10-2021

Beschikbaar tot -

Interieur Gestoffeerd

Slaapkamers 3

Badkamers 1

Oppervlakte 98 m²

Balkon -

Tuin -

Soort woning Appartement