Bulgersteyn 7285

3011 AB, Rotterdam

€1595,- (excl.)

Bulgersteyn 7285

De Schielandtoren, ontworpen door de bekende architect Pi de Bruyn is 106 meter hoog, telt 32 woonlagen en 109 huurappartementen. Alle appartementen zijn voorzien met efficiënte indeling en luxe afwerking.
Dit appartement aan de Bulgersteyn betreft een 3 kamer appartement, gelegen op de 28e etage met prachtig uitzicht over Rotterdam. Parkeergelegenheden zijn onder andere beschikbaar in de parkeergarages van de naastgelegen garages van Q-park (tegen betaling bij Q-park).

De woontoren is gesitueerd direct naast de imposante en verdiepte winkelpromenade die over een lengte van 300 meter van de Hoogstraat tot de Lijnbaan loopt.
Winkels, horeca, bioscoop, theater en een overdekte winkelgalerij geven het centrum een internationale allure.


Indeling: 28e verdieping
Lifthal met toegang tot de woning. Entree/Gang met praktische inpandige berging en toegang tot de lichte en ruime woonkamer. De woonkamer met half open keuken heeft een grootte van bijna 40 m². De licht kleurige keuken is voorzien van een dubbel keukenblok in wandopstelling en is uitgevoerd met diverse inbouwapparatuur. Direct aangrenzend aan de keuken is de bijkeuken gesitueerd. De praktische bijkeuken is betegeld en voorzien van de wasmachine- drogeraansluiting. De gang geeft toegang tot het keurige separate toilet, de verzorgde badkamer en de twee slaapkamers. De licht betegelde badkamer is onder andere voorzien van douche, met verwarming, wastafel en douchecabine. De slaapkamers hebben een grootte van respectievelijk 9 m² en 15 m². Een van de slaapkamers is uitgevoerd met een loggia. Alle vertrekken geven een fantastisch uitzicht op de skyline en/of het levendige centrum van Rotterdam.


Opmerkingen:
- Appartement prijs is exclusief service kosten 85,-
- De huurprijs is exclusief verwarming, water, elektriciteit, televisie/internet en gemeentelijke belastingen;
- De minimale huurperiode is 12 maanden;
- Huisdieren in overleg;
- Met externe berging;                                                                                                                                                                                                          

DETAILS

Adres Bulgersteyn 7285

Postcode 3011AB

Stad Rotterdam

Borgsom €1.680,-

Beschikbaar Vanaf 01-02-2022

Beschikbaar tot -

Interieur Gestoffeerd

Slaapkamers 2

Badkamers 1

Oppervlakte 91 m²

Tuin -

Soort woning Appartement

Buitenruimte Nee