Bulgersteyn 7265

3011 AB, Rotterdam

€1675,- (excl.)

Bulgersteyn 7265

De Schielandtoren is 106 meter hoog en zeer fraai uitgevoerd in baksteen met aluminium elementen. Deze telt 32 woonlagen en 109 huurappartementen in vier typen van zowel drie als vier kamer appartementen, allen met een loggia. Opvallend aan de appartementen is de efficiënte indeling en de luxe afwerking. Dit ziet men o.a. terug in de aanwezigheid van een keuken met inbouwapparatuur, een riante badkamer met ligbad en separate douchecabine, een videofooninstallatie en het gebruik van hoogwaardige materialen.

De Schielandtoren aan de Bulgersteyn te Rotterdam is ontworpen door de bekende architect Pi de Bruyn, die onder meer de nieuwbouw van de Tweede Kamer in Den Haag op zijn naam heeft staan.

Dit appartement betreft een gestoffeerd 3 kamer appartement. Het appartement is gelegen op de 26e etage en heeft daarmee een prachtig uitzicht over Rotterdam. Wij verwijzen u ook graag naar de bijgevoegde plattegrond en foto's.

Parkeergelegenheden zijn onder andere beschikbaar in de parkeergarages van de naastgelegen garages van Q-park. (tegen betaling bij Q-park)

Indeling 28de verdieping:
Lifthal met toegang tot de woning. Entree/Gang met praktische inpandige berging en toegang tot de lichte en ruime woonkamer. De woonkamer met half open keuken heeft een grootte van bijna 40 m². De licht kleurige keuken is voorzien van een dubbel keukenblok in wandopstelling en is uitgevoerd met diverse inbouwapparatuur. Direct aangrenzend aan de keuken is de bijkeuken gesitueerd. De praktische bijkeuken is betegeld en voorzien van de wasmachine- drogeraansluiting. De gang geeft toegang tot het keurige separate toilet, de verzorgde badkamer en de twee slaapkamers. De licht betegelde badkamer is onder andere voorzien van een ligbad met verwarming, wastafel en douchecabine. De slaapkamers hebben een grootte van respectievelijk 9 m² en 15 m². Een van de slaapkamers is uitgevoerd met een loggia. Alle vertrekken geven een fantastisch uitzicht op de skyline en/of het levendige centrum van Rotterdam.

Opmerkingen:
-Huurprijs is exclusief servicekosten van €85,-
-Huurprijs is exclusief stadsverwarming, water, elektriciteit, TV & internet                                                                                                                                                                                                          

DETAILS

Adres Bulgersteyn 7265

Postcode 3011AB

Stad Rotterdam

Borgsom €1.675,-

Beschikbaar Direct

Beschikbaar tot -

Interieur Gestoffeerd

Slaapkamers 2

Badkamers 1

Oppervlakte 97 m²

Tuin -

Soort woning Appartement

Buitenruimte Nee