Bulgersteyn 7065

3011 AB, Rotterdam

€1475,- (excl.)

Bulgersteyn 7065

De Schielandtoren is 106 meter hoog en zeer fraai uitgevoerd in baksteen met aluminium elementen. Deze telt 32 woonlagen en 109 huurappartementen in vier typen van zowel drie als vier kamerappartementen, allen met een loggia. Opvallend aan de appartementen is de efficiënte indeling en de luxe afwerking. Dit ziet men o.a. terug in de aanwezigheid van een keuken met inbouwapparatuur, een riante badkamer met ligbad en separate douchecabine, een videofooninstallatie en het gebruik van hoogwaardige materialen.

De Schielandtoren aan de Bulgersteyn te Rotterdam is ontworpen door de bekende architekt Pi de Bruyn, die onder meer de nieuwbouw van de Tweede Kamer in Den Haag op zijn naam heeft staan.

Dit appartement aan de Bulgersteyn 7065 betreft een 3 kamer appartement. Het appartement is gelegen op de 6e etage en heeft daarmee een prachtig uitzicht over Rotterdam. Wij verwijzen u ook graag naar de bijgevoegde plattegrond en foto's.

Parkeergelegenheden zijn onder andere beschikbaar in de parkeergarages van de naastgelegen garages van Q-park. (tegen betaling bij Q-park)

De woontoren is gesitueerd direct naast de imposante en verdiepte winkelpromenade die over een lengte van 300 meter van de Hoogstraat tot de Lijnbaan loopt.
Winkels, horeca, bioscoop, theater en een overdekte winkelgalerij geven het centrum een internationale allure. Als bewoner van de Schieland Toren heeft u al deze dynamiek binnen handbereik. Maar misschien wel het allermooiste is het unieke uitzicht dat in alle richtingen fascinerend is.

Indeling: 6e verdieping
Lifthal met toegang tot de woning. Entree/Gang met praktische inpandige berging en toegang tot de lichte en ruime woonkamer. De woonkamer met half open keuken heeft een grootte van bijna 40 m². De licht kleurige keuken is voorzien van een dubbel keukenblok in wandopstelling en is uitgevoerd met diverse inbouwapparatuur. Direct aangrenzend aan de keuken is de bijkeuken gesitueerd. De praktische bijkeuken is betegeld en voorzien van de wasmachine- drogeraansluiting. De gang geeft toegang tot het keurige separate toilet, de verzorgde badkamer en de twee slaapkamers. De licht betegelde badkamer is onder andere voorzien van een ligbad met verwarming, wastafel en douchecabine. De slaapkamers hebben een grootte van respectievelijk 9 m² en 15 m². Een van de slaapkamers is uitgevoerd met een loggia. Alle vertrekken geven een fantastisch uitzicht op de skyline en/of het levendige centrum van Rotterdam.

Afmetingen:
Hal/Gang : ca. 10 m² 8,00 x 1,20 m.
Woonkamer : ca. 37 m² 8,90/6,61 x 6,90 m.
Slaapkamer 1 : ca. 15 m² 3,81 x 3,95 m.
Slaapkamer 2 : ca. 10 m² 2,62 x 3,68 m.
Badkamer : ca. 6 m² 1,90 x 3,05 m.
Keuken : ca. 6 m² 2,30 x 2,60 m.
Bijkeuken : ca. 3 m² 2,30 x 1,20 m.
Loggia : ca. 3 m² 2,62 x 1,20 m.

Details:
- Appartement prijs is exclusief service kosten 85,-

                                                                                                                                                                                                          

DETAILS

Adres Bulgersteyn 7065

Postcode 3011AB

Stad Rotterdam

Borgsom €1.560,-

Beschikbaar Direct

Beschikbaar tot -

Interieur Gestoffeerd

Slaapkamers 2

Badkamers 1

Oppervlakte 90 m²

Balkon -

Tuin -

Soort woning Appartement