Stationsstraat 56

3161 KP, Rhoon

€1125,- (excl.)

Stationsstraat 56

Modern en luxe gestoffeerd 2-kamer appartement te huur in Rhoon. Beleef het gemak van wonen op jouw manier en tempo. Hoboken huist verschillende soorten appartementen tussen de 50 en 105 m2, allen voorzien van een moderne keuken en privé buitenruimte.

Het appartement
Ruime en lichte woonkamer met directe toegang geeft tot de buitenruimte. De luxe open keuken is voorzien van alle gemakken en ook gelegen op deze etage. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en radiator.
De ruime slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en kledingkast.

Parkeren/berging
Ieder appartement komt met een eigen parkeerplaats voor de deur (inclusief in de huur). Het is daarnaast mogelijk om tegen meerprijs additionele plekken te huren. Verder beschikt elk appartement over een eigen (fietsen) berging.

Rhoon:
Het historische Rhoon wordt gekenmerkt door authentieke kenmerken en een groene ligging met een uitstekende bereikbaarheid. Vanuit Hoboken Rhoon bereik je eenvoudig de pittoreske doprskern en omliggende natuurgebieden. Daarnaast biedt Rhoon een hoog voorzieningsniveau op het gebied van scholen, winkles, bibliotheek, sport en recreatie. Door de uitstekende bereikbaarheid bereik je met openbaar of eigen vervoer gemakkelijk de grotere steden nabij.

Natuur:
Rhoon staat bekend om zijn groene ligging te midden van weidegebieden, water en bebossing. Vanuit Hoboken Rhoon fiets, skate of wandel je er lekker tussenuit met meer dan 600 hectare natuur- en recreatiegebied nabij. De Rhoonse Grienden zijn een regionale trekpleister en heerlijk voor een fietstocht met versnapering bij de gelegen horeca.

Openbaar vervoer:
Binnen drie minuten lopen ben je bij metrostations en busstation Rhoon, waar elke 10 minuten een metro gaat naar Rotterdam. Moet je in Den Haag zijn, dan ga je door met de Randstadrail en bereik je rechtstreeks Den Haag.

In de buurt:
Vanuit Hoboken Rhoon bereik je eenvoudig het winkelcentrum in de buurt met grote supermarkten en diverse winkels voor al je dagelijkse boodschappen. Sport- en recreatiemogelijkheden zijn zeer nabij en geniet van de hoogwaardige restaurants in de buurt. Het kasteel van Rhoon met een schitterende tuin en het restaurant Het Wapen van Rhoon zijn bereikbaar per voet.

Opmerkingen:
- De huurprijs is exclusief verwarming, water, elektriciteit, televisie/internet en gemeentelijke belastingen;
- Minimale huurperiode van 12 maanden;
- Privé berging aanwezig;
- Inclusief 1 zwevende parkeerplaats;
- Gestoffeerde staat;
- Servicekosten bedraagt €60,00 per maand;

BELANGRIJK: DIT ZIJN IMPRESSIEFOTO'S. HET APPARTEMENT KAN HIERVAN AFWIJKEN.                                                                                                                                                                                                          

DETAILS

Adres Stationsstraat 56

Postcode 3161KP

Stad Rhoon

Borgsom €1.125,-

Beschikbaar Vanaf 01-12-2022

Beschikbaar tot -

Interieur Gestoffeerd

Slaapkamers 1

Badkamers -

Oppervlakte 73 m²

Tuin -

Soort woning Appartement

Buitenruimte Ja, Balkon