Huisvestingsdiensten

Een van de belangrijkste maar meest tijdrovende aspecten van verhuizen naar een nieuw land is het vinden van de juiste woning. We hebben allemaal verschillende eisen en voorkeuren bij het zoeken naar een woning en ons comfort hangt af van het vinden van een woning die bij ons past.

VERRA biedt huurdiensten, koopdiensten en woninginvesteringsdiensten aan. Huurdiensten kunnen nuttig zijn als u nieuw bent in het land, de omgeving niet kent en niet weet hoe lang u in Nederland zult blijven. Als u na verloop van tijd zeker weet dat u uw verblijf gaat verlengen en u raakt meer bekend met de omgeving, dan kan VERRA u assisteren bij de aankoop van een huis in uw naam. Voor diverse expats die de huurmarkt als een goede investering zien, kan VERRA assisteren bij het vinden van het juiste appartement of huis om een goed rendement op uw investering te krijgen.

Aankoop- en beleggingsdiensten

Koopservice bij het kopen van een huis of appartement in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam

VERRA is gespecialiseerd in het kopen van huizen voor hun Expat klanten in Den Haag, Rotterdam en Leiden. Natuurlijk kunnen expats of buitenlanders een huis of appartement kopen in Nederland, maar het is goed om de ins en outs van de Rotterdamse markt te kennen voordat u iets koopt. Natuurlijk kost het tijd voordat u bekend bent met de stad en het gebied en voordat u weet wat de beste gebieden zijn om iets te kopen.

Huren of kopen?

Moet ik in de huidige markt een huis in Nederland huren of kopen? Dat is een vraag die we tegenwoordig veel krijgen. De huizenmarkt trekt snel aan en de prijzen stijgen en ook onze huurders weten dat. Veel van onze expatklanten verwachten Rotterdam na een paar jaar weer te verlaten. Het is dan een logische keuze om voor een huurwoning of appartement te kiezen omdat ze misschien wel nooit meer terug zullen komen in Rotterdam. Aan de andere kant, Den Haag of Rotterdam zijn beide perfecte locaties voor een goede investering op dit moment:

  • Veel internationale organisaties en bedrijven
  • De huurmarkt in de steden in het zuiden van Nederland zijn zeer goed op het moment
  • Belastingvoordelen en lagere maandelijkse betalingen
  • Interessant rendement op investering
  • Het verkrijgen van een hypotheek is niet erg moeilijk en de rentetarieven zijn laag op dit moment

De meeste van onze Expat Assignees hebben recht op een tijdelijke woonruimte en ontvangen een huisvestingstoelage van hun bedrijf. Na deze periode moeten ze zelf een huis vinden. De periode in de tijdelijke huisvesting is een goede tijd om Rotterdam te leren kennen en de voorkeurswijken / gebouwen om in te wonen. Als u in Nederland bent of besluit naar Rotterdam te komen en een woning wilt kopen kan onze aankoopservice u veel tijd en geld besparen door onze kennis van de markt.

Er zijn veel makelaars die u kunnen helpen met het kopen van een woning. Omdat wij gespecialiseerd zijn in Expat Relocation hebben wij een uniek verkoopargument: wij weten wat uw investering waard is in de toekomst wanneer u besluit Nederland te verlaten en wij kunnen er voor zorgen alsof het onze eigen investering is, met al onze verhuurdiensten en onderhoudsservice om het gewenste rendement op uw investering te krijgen.

Bouwen aan winst en relaties

Bij VERRA bouwen we graag aan winst en relaties. Het is onze uitdaging om uw perfecte huis of appartement te vinden om in te wonen, maar u wilt geen geld verliezen wanneer u besluit Nederland te verlaten. Met onze aankoopservice begeleiden wij u bij het kopen van de beste plek voor uw persoonlijke behoeften, maar ook voor uw toekomstige investering.

Met onze jarenlange ervaring op de expat-markt, kunnen wij u ten zeerste aanbevelen. Geïntrigeerd? Ga naar de contact pagina en ontdek wat andere eigenaren en klanten te zeggen hebben over ons en hoe wij werken.