“I was looking for a house, and found a home”

Huisvestigingsdiensten:
één makelaar die alle deuren opent ›

Neem VERRA Real Estate aan als uw exclusieve vertegenwoordiger en profiteer van ons uitgebreide netwerk en kennisbasis. U hoeft niet meerdere afspraken te maken met verschillende makelaars om de gehele koopmarkt te doorzoeken. U bespaart tijd door slechts één keer uw wensen uit te leggen, en wij vinden voor u de best mogelijke optie, volledig in overeenstemming met uw gedetailleerde wensen.

  • Vastgoed verkopen
  • Vastgoed aankopen
  • Investeren in vastgoed

Financiële dienstverlening:
het nummer één bedrijf voor de financiering van uw leven ›

Als tussenpersoon hebben wij de mogelijkheid om u te begeleiden bij alle financiële onderdelen van uw leven. Met ons uitgebreide netwerk van financiële professionals, kunnen wij helpen bij het opzetten van ontmoetingen met gecertificeerde en professionele hypotheekadviseurs, verzekeringsagenten en financiële adviseurs die de expat manier van leven begrijpen.

  • Expat verzekering
  • Hypotheken voor expats
  • Financieel advies

Expat informatie:
zo overleef je in Nederland ›

Ons agentschap richt zich voornamelijk op expats. Deze specifieke groep verdient het om op de juiste manier te worden bediend, aangezien zij uit een ander land komen, met een andere taal en cultuur. VERRA heeft ervaring in het begeleiden van expats van over de hele wereld. Wij kunnen u meer vertellen over sociale activiteiten, het aanvragen van nutsvoorzieningen en mogelijkheden voor scholing en sportfaciliteiten.

  • Informatie over de stad
  • Utiliteiten, internet en televisie
  • Kinderopvang, scholen en sportclubs

Aankoopmakelaar

Door gebruik te maken van onze diensten op het gebied van huisvesting heeft u een gespecialiseerde makelaar aan uw zijde die niet alleen de markt kent, maar ook beschikt over de middelen om te onderhandelen en u maximale aandacht zal geven.

U wordt vanaf het begin door het gehele koopproces begeleid, waarbij u ervan verzekerd bent te tekenen voor de meest gunstige voorwaarden van uw koopovereenkomst. Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding bij de notaris en de sleuteloverdracht en gedurende uw gehele verblijf.

Verder wordt u geholpen bij de basale vestigingszaken, zoals het aanvragen van nutsvoorzieningen, het inschrijven bij het gemeentehuis en het aanvragen van een parkeervergunning.

“It have been a great experience “

It has been a great experience where my expectations have been met by far. It is very important for me as an expat living in another country that the basics like a home are solved in a smooth way. VERRA have for sure supported me with that.
– Ulf Gustavsson – IKEA

“VERRA found me the perfect apartment”

Niek helped secure a very nice property within a week and negotiated a good rental deal, in time to move in when my family arrived.
– Anton Steynberg – Senior Trial Lawyer at International Criminal Court

“I can definitely recommend their home search service”

I had a great experience and plan to use their services to acquire my next residency or potential purchase.
– Daniel Leask – Airbus Defense & Space

Met een jarenlange ervaring in de Expat markt, hebben we natuurlijk ook mensen die onze dienstverlening kunnen aanbevelen. Nieuwsgierig geworden? Ga naar de contact pagina en ontdek wat andere verhuurders van ons vinden en klanten die onze werkwijze onderschrijven.